TJÄNSTER

Vi löser era behov!

Vi på Dalslunds Åkeri AB är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster inom anläggningsarbeten och transport till våra kunder. Med många års erfarenhet inom branschen har vi utvecklat en bred kompetens och kan erbjuda ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och företag. Vår ambition är att alltid tillgodose våra kunder med högsta kvalitet i de arbeten vi utför och levererar.

Nedan kan du läsa om vad vi erbjuder för tjänster. Söker du efter något annat? Kontakta oss så kan vi diskutera vidare!

transporter

Vi på Dalslunds Åkeri AB erbjuder en bred skala av transporttjänster för att möta olika behov. Våra chaufförer har stor erfarenhet av transporter med tippbilar och släp, vilket gör det möjligt att på ett effektivt sätt transportera olika material. Vi tillhandahåller dessutom lastväxlartransporter.

Maskintjänster

Vi har en bred kompetens inom grävningsarbeten och maskintjänster. Med hjälp av hjulgrävare, bandgrävare och minigrävare kan vi utföra olika typer av grävningsarbeten, inklusive schaktning och markförberedelser.

Snöröjning

Vi erbjuder snöröjning för både kommuner och företag. Vi är välutrustade och redo att hantera alla utmaningar som en vinter kan innebära. Med vår snabbhet och effektivitet kan du vara säker på att dina vägar och parkeringsplatser kommer att vara säkra och framkomliga även under de mest krävande vinterförhållandena.

Entreprenad

Vi utför olika typer av entreprenadarbeten såsom dräneringar, vatten-arbeten och vägbyggnationer. Tack vare vår stora erfarenhet och breda kompetens kan vi genomföra dessa projekt på ett effektivt sätt och leverera högkvalitativa resultat. Oavsett om det handlar om att förbättra dräneringssystemet eller bygga en ny vägsträcka, kan vi ta hand om olika entreprenadarbeten för att möta kundernas behov.

Markarbeten

Vi erbjuder professionella markarbeten. Genom grundarbeten som plattläggning och mursättning kan vi skapa stabila och hållbara ytor för olika ändamål.

Betongbilning

Vi kan hjälpa er med betongbilning för olika projekt. Kontakta oss för mer information om våra betongbilningstjänster och hur vi kan hjälpa till med ditt specifika projekt.